Mijn diensten

Interim opdrachten

Uw organisatie kan in de situatie verkeren dat u op zoek moet naar een interim oplossing voor een leidinggevende die tijdelijk of structureel wegvalt. Ik kan die periode voor u overbruggen zodat de continuïteit van de (onderwijs)organisatie gewaarborgd blijft en lever concrete resultaten.

Ik ben voor u als interim manager beschikbaar voor alle leidinggevende posities van teamleider tot algemeen directeur in het onderwijs. Zowel posities waar hands-on acties gevraagd worden als posities op afstand van het primaire proces, zijn voor mij passend. Ik ben ook beschikbaar voor leidinggevende posities binnen overheidsorganisaties en de zorg.

“Soms moet je vertragen, om vervolgens volop te kunnen versnellen”

Specifieke interim opdrachten

U kunt een beroep op mij doen indien uw organisatie een langdurige interim-periode wil aangaan. Bijvoorbeeld omdat er een ontwikkel- en implementatieopdracht ligt, of omdat er een cultuurinterventie moet plaatsvinden.

Verbetertrajecten en projecten

Als procesbegeleider en projectleider ben ik beschikbaar om samen met u, een bestuur, directies en teams, aan specifieke opdrachten te werken bijvoorbeeld als er gereorganiseerd moet worden of omdat er een kwaliteitsprobleem is.

Sparringpartner en adviseur

Een kortdurend traject waarin we samen sparren over bijvoorbeeld visie op onderwijs en organisatie, de vertaling naar de praktijk en over filosofie in organisaties kan van meerwaarde zijn voor een organisatie. Dit is mogelijk in een één op één setting of in kleine groepen. Ik kan in korte tijd vanuit gesprek concrete en creatieve inzichten oproepen. De dialoog is mijn instrument. Na de gesprekken behoort een korte rapportage of een kort geschreven advies tot de mogelijkheden.

Trajectbegeleiding leiderschap en teamvorming

Wil uw directie of team een schoolleiderstraject waar vanuit het geleerde expliciete stappen gemaakt worden, dan kan ik een traject ontwerpen, organiseren en begeleiden. Deze trajecten kunnen plaatsvinden met en zonder de door mij georganiseerde individuele reflectiegesprekken.

Coach

Heeft u individueel of in teamverband hulpvragen, dan ga ik graag met u op onderzoek uit. We reflecteren samen op gebeurtenissen en knelpunten die u ervaart. Via waarderend onderzoek, waarderend leren en mijn oplossingsgerichte aanpak maken individuen en teams in korte tijd ontwikkeling door.

Een gesprek over bovenstaande opties? De gegeven voorbeelden uitdiepen en inzoomen op mijn specifieke ervaring?

Ervaar het en neem dan contact op.

info@ivoomlo.nl | 06 – 27 11 29 96